2012-04-01 14:57:18• hírek • Szatmar.ro

Claudia Pop lett az All Star-gála legjobbja

Döntetlennel végződött a román női kosárlabda-bajnokság legjobbjainak összecsapása szombat este a Gyulafehérváron megrendezett All Stars Gálán. Észak és Dél meccsének győztese a szatmári kosárlabda volt valamint azok, akik az eseménnyel összekapcsolt jótékonysági akciók haszonélvezői lehettek.

A gála előtt ugyanis a lányok meglátogattak egy öregek otthonát és a megyei kórházat, mindkét helyen ajándékokat osztogattak. A gála után pedig egy helyi gyerekotthon számára jótékonysági estet rendeztek, ahol tízezer lej gyűlt össze.

A bajnokság legjobbjait felsorakoztató All-Stars csapatokban a Szatmárnémeti VSK két erőssége, Claudia Pop és Orosz Andrea is helyet kapott, az Északiak kispadján a Gyulafehérvárt edző cseh Tomas Bilek mellett pedig Dan Fleseriu ült.

A meccs nagy részében a déliek álltak jobban, ám a hajrában a szatmáriak csapata beerősített és végül 65-65-ös döntetlenre hozta az eredményt. A mérkőzés szünetében a Targoviste ukrán játékosa, Olena Szamburszka elhódította a hárompontos-dobó verseny győzelmét, míg a legszebb kosarasnak a hazaiak légiósa, Beanna Salley bizonyult.

Némi elfogultsággal hadd jelentsük ki: sejtésünk szerint csak azért nem Claudia lett a legszebb, mert akkor két fődíjat nyert volna el. Őt választották ugyanis a szakemberek a gála MVP-jének, azaz a legértékesebb játékosának.

Az Észak csapata: Mihaela Adi (Nagyvárad), Tiffany Brown (Temesvár), Tarţa Enikő (Gyulafehérvár), Porchia Green (Arad), Alexandra Cuţaş (Marosvásárhely), Flavia Ferenczi (Kolozsvár), Orosz Andrea (Szatmárnémeti VSK), Danielle Walker (Iaşi), Breanna Salley (Gyulafehérvár), Claudia Pop (Szatmárnémeti), Ekaterina Abramzon (Gyulafehérvár), Fodor Márta (Kolozsvár), Cherrise Graham (Marosvásárhely), Nadia Parker (Gyulafehérvár). Edzők: Dan Fleşeriu (Szatmárnémeti VSK) és Tomas Bilek (Gyulafehérvár).

A Dél csapata: Gabriela Cursaru (Brassó), Florentina Diaconu (Târgovişte), Brandie Hoskins (Craiova), Marija Prlja (Alexandria), Olena Szamburszka (Târgovişte), Sonia Ursu (Bukaresti Olimpia), Alina Chivu (Alexandria), Elsara Greer (Craiova), Gaati Werema (Sportul Studenţesc), Carla Donette Bartee (Craiova), Andreea Huţanu (Târgovişte), Natasha Graboski (Alexandria), Kajdacsi Judit (Brassó), Andra Ionescu (Rapid). Edzők: Florin Nini (Târgovişte) és Dan Militaru (Rapid).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: